porodična kompanija sa tradicijom

Tradicija i iskustvo

Olimp Labs je farmaceutska kompanija koja je osnovana 1990. godine.
Misija Olimp Labs-a je pružiti klijentima bolji kvalitet života, snagu zdravlja i vitalnost.
Najvišu kvalitetu proizvoda garantuju jedan od najmodernijih proizvodnih pogona u Evropi i Centar za istraživanje i razvoj opremljen savremenom i jedinstvenom opremom, uključujući, između ostalog, i vještački trakt. 
Olimp Labs proizvodi lijekove, medicinska sredstva, hranu za specijalne medicinske namjene, dijetetske suplemente, funkcionalnu hranu budućnosti i najkvalitetnije suplemente za sportiste. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i znanju, može provesti revolucionarna istraživanja koja vam omogućavaju da spriječite bolesti. Svoje proizvode izvozimo u preko 100 zemalja širom svijeta

Razvoj poslovanja

Globalni doseg

Historija Olimp Laboratorija datira iz 1990. godine. Zahvaljujući kreativnoj strasti, viziji i odličnoj posvećenosti naših uposlenika, postali smo jedan od najvećih proizvođača dijetalnih suplemenata i OTC lijekova na evropskom tržištu.

Kvalitet Olimp Labs proizvoda je više puta pohvaljen i nagrađen od strane naučne zajednice i kupaca, što dokazuje široku prepoznatljivost brenda i veliko povjerenje u Olimp Labs.

godina na poljskom i stranom tržištu

tržišta širom svijeta na svim kontinentima

testiranih proizvoda vrhunskog kvaliteta

ISPUNJAVAMO NAJVIŠE STANDARDE

Širok spektar aktivnosti

Olimp Labs grupa se uspješno razvija u mnogim industrijama.

Najvažnije područje djelatnosti Olimp Labs-a je proizvodnja lijekova i inovativnih dodataka prehrani.

Olimp Labs implementira farmaceutske standarde kvaliteta u proizvodnji funkcionalne hrane i dodataka prehrani za sportiste.

NAUKA I ISTRAŽIVANJE

Naučna istraživanja

Godinama na više nivoa Olimp Labs sarađuje sa naučnim i istraživačkim jedinicama, sportskim udruženjima i sportistima, radeći na našim proizvodima i razvijajući nove, inovativne preparete.

Podiže nivo znanja, proširujemo mogućosti savremenih implementacija, stalno tražimo sredstva za njihovo finansiranje.

Zajednički realizovani projekti omogućavaju prevazilaženje barijera, stvaranje novih veza sa sferom istraživanja i razvoja i povećanje broja implementacija inovativnih rješenja.

Historija Olimp Labs

O olimp laboratories

Historija kompanije

Historija Olimp Laboratories datira od 1990. godine. Protekle godine bile su vrijeme kad je kompanija, zahvaljujući kreativnoj strasti, viziji budućnosti i velikom angažmanu zaposlenih, postala jedan od najvećih proizvođača na evropskom tržištu dodataka prehrani i OTC lijekova.

2020

Olimp Labs 30. godišnjica

Farmaceutske proizvode Olimp Labs stvara već 30 godina, vodeći računa o najvišem kvalitetu proizvoda, kao i o sigurnosti i zdravlju kupaca.

2018

Vještački digestivni trakt

Olimp Labs nabavlja inovativni model umjetnog digestivnog trakta (jedini u Poljskoj i jedan od devet u svijetu) i započeli rad na implementaciji revolucionarnih istraživanja i eksperimenata.
2015

Vrhunski objekat za istraživanje i razvoj

Olimp Labs je otvorio najmoderniji centar za istraživanje i razvoj i inteligentni logistički centar.
2013

Medicinski proizvodi

Olimp Labs dobija dozvolu za proizvodnju OTC lijekova

KVALITET POTVRĐEN CERTIFIKATIMA

Olimp Labs ispunjava najviše standarde.
Svi Olimp Labs proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i zahtjeve za tržište farmaceutskih proizvoda i dijetetskih suplemenata.